Dagen D...

Jaha så kom dagen som vi alla har väntat på. Besked om uppsägning eller inte? Jag var riktigt nervös i morse,det var alla. Man fick gå in en och en till Chefen o få besked. Antingen så får man sluta,bli förflyttad till annan avdelning eller få ha jobbet kvar så samma ställe. Och när jag kom in till han så ja..de går inte o beskriva hur det kändes.

Men han sa "Du behöver inte bekymra dej,du är kvar"  Jag blev sååååå himla lättad. Fy fan vad glad jag blev,denna tunga sten har försvunnit från bröstet.  Även om jag är glad så är jag ändå ledsen för 2 st i mitt lag fick gå hem.2 st som jag känner väldigt väl.

Kommer sakna dom mycket,kommer kännas konstigt att dom inte kommer sen. Vi blir inte alls många kvar där nere,bara 9 pers per lag. Jaja jag är kvar iaf och jag är väldigt glad för det.

Tvivel

Jag börjar mer o mer bli beredd för att bli uppsagt nu. Har en sån magkänsla. Nu har ju Sandvik kört över Facket i förhandlingarna o Sandvik kör sin egen väg. Dom kommer bara gå på kompetens och då kommer ju många äldre bli kvar o vi unga får sluta. Jävla skitföretag känner jag just nu. Släpp fram dom unga istället vi har ju nästan mer kompetens än dom äldre,o nu när det blir mer o mer data så vill/kan dom inte lära sej heller.

Facket ska nu stämma Sandvik på en massa punkter,det återstå o se hur det blir med allt detta, Men som sagt,medans jag håller tummarna så har jag tvivel.

Skulle bli väldigt ledsen om jag skulle behöva sluta....

Hej igen

Jaja jag vet...jag är kass på detta med bloggandet. Har så mycket annat kul o göra,tex spela Ps3 :P 
Var en mäklare här  i morse o kikade på lägenheten. Kul o veta hur mycket den är värd. Så hon skulle ringa i morgon
så skulle hon säga hur mycket hon tycker vi kan lägga ut den för.

Ännu mer väntan med varsel besked,sandvik o metall är tydligen oense. Vad jag hörde igår så ville sandvik
kicka fler kollektivare än tjänstemän,fast det springer runt en massa såna o knappt gör ett skit, En tjänstman skulle
säkert kunna göra 3 mans jobb. Men det går inte facket med på,så de är ju bra.

Peter min bror vad här idag med o hjälpte mej med internet o datorn de är nå knas,eller det var nå knas för nu är de fixat.

Förresten,har ni hört om elektrikern som var ute o åkte elbil o tappa kontakten fick sladd o slog en volt :P



http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg

RSS 2.0