Doktorn igen

Har nyss vart till doktorn igen,fick återigen 2 olika mediciner som jag ska äta,fan känner mej som en pensionär,tuggar i mej massa skit. Fast en grej är typ som socker som man ska strö på maten,nått som binder upp vätska i magen. Hoppas de funkar.

En månad kvar till varsel besked,undra hur det går...Nervös är jag iaf. Fick höra av Anna att även varslet kommit till Knivsta :( Mkt Trist.

En ljusglimt är iaf att vi kanske kommer o få en order som är värd miljader, Dom har tydligen hittat en massa olja i kaspiska havet,dom ska ta upp 5 BILJONER fat olja....Skapligt...Jaja hoppas de går bra, Det kommer komma massa folk och gå igenom alla verkstäder och syna allting o blir det godkänt så får vi ordern.

En annan ljusglimt är att våren är på igång,fan va skönt. Den där jä... snön smälter och det blir ljusare o varmare ute. Helt underbart.

Sen som sist har jag en fundering,dom som spelar gitarr i olika band,har dom ACKORD i sitt jobb? Eller var jag för STRÄNG nu...hihihi

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja hur ska det gå för oss två? Hoppas på det bästa! Puss

2009-04-01 @ 17:09:27
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: anki.

Ja usch snart är det dags för domen! Men du borde väl klara dig du har väl ett par år? Hörde också om den där ordern...kan de inte få den då!!!

2009-04-02 @ 08:39:59
URL: http://ankibjork.blogg.se/
Postat av: Lina

Väntar mig ett latjo inlägg varenda gång jag går in här ;-)

2009-04-17 @ 11:40:24
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: Emma

usch vad jobbigt att äta så mycket medicin, min senaste antibiotika som jag äter nu är stora som fan..

2009-04-23 @ 22:29:20
URL: http://emmalajnens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0